top of page

Lumikenkäretki ryhmille

LUMIKENKÄILYÄ SINULLE /RYHMILLE ammattitaitoisen lumikenkäilyohjaajan ja Saimaan luonto- oppaan ohjauksessa sekä kiehtovien tarinoiden värittämänä: http://retkipaikka.fi/vapaa/suuria-seikkailuja-pieniniemella-saimaalainen-eraopas-nostaa-metsasuomalaisuuden-kunniaan/

Lähde lumikenkäilemään talvisen metsäluonnon syliin. Lumikengillä pääset lähelle luontoa näkemään ja kuulemaan luontoa. Saat askeltaa pulverilumessa koskemattomilla lumikentillä tai haastaa itsesi lumiseikkailuun nousemaan vuoria ylös ja laskemaan telemark-askelin vuoria alas. Lumikenkäily on terveellistä liikuntaa ja tuottaen iloa ja kuntoa mielelle ja keholle talvisen luonnon sylissä . Tervetuloa!

Hinta

kysy tarjous

Hinnat esimerkki: päiväretki alk. 50€ / 3-9 hlöä (opastus ja lumikengät) 1-2henkilölle alk. 70€ / hlö. 10- 20 hengen ryhmät neuvotellaan tilauskohtaisesti

Aika

Kausi

2-4 tuntia /virkistyspäivä/ luontoviikonloppu

talvikaudella 2021

Paikka

Lumikenkäilyn saloista pääsee nauttimaan missä vain on lumista luontoa: Jääkentiltä -metsiin ja vuoriin aina ryhmän taitotason mukaisesti. Saimaan kätkettyjen aarteiden luonto-alueet: geopark SaimaSydänmaan taigaan metsä- vuoriympäristössä, Neitvuorelle seudun kuuluisimmalle luontoalueelle ja nähtävyydelle, esihistoriallisille vuorille Uimasaloon ja Astuvansalmen kalliomaalauksille tai asiakkaan luontokohteessa.

Palvelukielet

suomi, englanti

Vaativuus

Lumikenkäily sopii kaikille; lapsista -vaareihin; askeltaminen lumessa on tehokkaampaa kuin sauvakävely, mutta terveellisempää keholle lumisen alustan takia ja kehittää kehon tasapainoa. Ohjauksessani huomioin aina ryhmän kunnon ja iän ja erityistoivomukset ja taitotason mukaan lumikenkäilyn abc salat (aloittelijat) ja lumikenkäilyn ABC salat monimuotoisessa metsä ja vuorimaastossa (kuntoilijat)

Rajoitukset

Lumikenkäilyssä ei ole pakkasrajaa, sillä askeltaminen kovassa pakkasessa tehdään rauhallisesti.

Hinta sisältää:

Lisäpalvelut

Lisämaksusta retkivälipala maastossa.
Luontolomaviikonloppu (pe-su) Opas Tiinan Pienniemen erämökki alkaen 150€/hlö(mökki+sauna, opastetut lumikenkäretkeä varusteineen)

Ennakkovaraus

Järjestäjä

Opas-Guide Tiina Leinonen (ly 1208465-1)

Lisätietoja

HENGITÄ TAIGAA
Astu kanssani tuntemaan Saimaa kätkettyjen aarteiden luontomaisemia – Taigaa : kimaltelevia jääkenttiä, lumisia vuoria ja luolia, kalliorotkoja, hiljaisia lumen peittämiä metsälampia …
Neitvuori on seudun kuuluisin nähtävyysvuori (186m) ja vaellusalue. Vuoren laelta avautuu huikea näkymä Saimaan Luonterin Saaristoon.
Lumikenkäillen pääset lähelle metsäluontoa; 20 minuutissa mieliala kohenee ja 2 tunnissa kehon terveyttä vahvistavia vaikutuksia.
Opas- Tiina toivottaa Sinut tervetulleeksi tuntemaan Saimaan metsätarinaa ja iloitsemaan sen rikkaasta talviluonnosta!

bottom of page